Skip to main content
Terug naar Nieuws

Werkgroep Cool Volleybal

Een groepje mensen wil zich in gaan zetten om onze vereniging aantrekkelijker te maken. Door op een andere manier het sporten en trainen aan te bieden en daardoor het plezier in het spel te verhogen zal het leuk gaan worden voor (jonge) kinderen en jeugd om mee te doen.
De uitdaging is iets te creëren wat aansluit bij de beleveniswereld van de jeugd en gewoon leuk en uitdagend is om aan mee te doen. Dat betekent dat het leuk en dynamisch maken belangrijker is dan het accent leggen op volleybaltechniek (1 keer in de 3 minuten een bal passen spreekt niet aan). Het moet ‘cool’ zijn om mee te doen. Denk bijvoorbeeld ook aan het hebben van een specifieke app op de smartphone.
Wij hebben goede faciliteiten, wij hebben mooie (beach)volleybalvelden en er zijn financiële mogelijkheden. Dus laten wij aan de slag gaan.
Wil je meehelpen? Er is een bijeenkomst gepland op zaterdag 22 december 2018 om 10:00 uur in het MuzeRijk, waar je van harte welkom bent. Mocht je hier ook aan willen deelnemen, dan ben je van harte welkom. Laat het wel even weten via secretaris@saturnushc.nl voor 14 december a.s. Mocht je de 22e niet kunnen, maar wel mee willen denken, laat het dan ook even weten.

Terug naar Nieuws