Skip to main content

Samen bewegen en tegelijkertijd plezier bewegen!

Kinderen bewegen, spelen en sporten van nature graag.Ze krijgen spelenderwijs grip op hun omgeving en ontdekken al bewegend hun eigen mogelijkheden. Daar spelen we met Saturnus Guppiegym op in. Door de vereniging open te stellen voor de jongste kinderen, dragen we bij aan motorische vaardigheden en sportopvoeding van jonge kinderen.

Wat kun je verwachten?
Guppiegym is bestemd voor kinderen van 2 en 3 jaar. Zij maken op speelse wijze kennis met verschillende onderdelen en diverse spelvormen. De kinderen gaan samen met hun ouders rennen, klimmen, kruipen, springen, vangen, gooien en vooral veel plezier hebben bij de spelletjes en het beweegparcours. Als ouder of begeleider kunt u tijdens deze les uw eigen kind helpen en begeleiden. Samen gaan jullie de grenzen van uw kind opzoeken en zien hoe ze uiteindelijk groeien in hun motorische vaardigheden.

Je mag bij ons altijd een gratis proefles mee komen doen. Daarna kunt u een strippenkaart aanschaffen, waarbij u 10 lessen voor 30 euro kunt volgen. De strippenkaart is vrij inzetbaar en u kunt dus zelf bepalen wanneer u naar de Guppiegym komt.
Gym jij gezellig mee?

Informatie

Voor wie: Voor kinderen van 2 en 3 jaar

Wanneer: Vanaf 2 september 2023, wekelijks op zaterdagochtend (m.u.v. schoolvakanties)

Hoe laat: 08.45 – 09.30 uur

Maximaal 35 kinderen. VOL=VOL

Guppiegym is een samenwerking vanuit Kanteel, V&K en Saturnus samen met de GGD. Deze samenwerking is tot stand gekomen via een sportakkoord tussen deze partijen en de gemeente Uden. GuppieGym wordt op verschillende dagen, tijden en locaties in Uden aangeboden. 

Naast de beweegles, zal er ook regelmatig een informatiebijeenkomst van o.a. de GGD zijn voor ouders waarbij er onderwerpen aan bod komen waar elke ouder van een peuter mee stoeit: gezond eten, positief opvoeden, zindelijkheid, slapen etc. Zo leert het kindje bewegen op speelse wijze en ondersteunen we peuter en ouder in de ontwikkeling. 

Contact

Veerle van den Heuvel iniminies@saturnushc.nl

Locatie

Waar: Sporthal Muzerijk, Klarinetstraat 4 Uden

Kosten: 1 gratis proefles, daarna is er een strippenkaart aan te schaffen (10 lessen voor 30 euro)