Skip to main content
Terug naar Nieuws Terug naar Saturnus Beach

Saturnus Hendriks Coppelmans gaat weer starten met beachtrainingen!

Na het succes van de afgelopen jaren gaan we komende zomer ook weer aan de slag met beachvolleybaltrainingen. De trainingen zullen verzorgd worden door Peter Groenen en Veerle van den Heuvel en zullen lopen vanaf april tot het zaalseizoen weer begint. In april zullen we starten op de zondag(ochtend) en vanaf mei zal er doordeweeks getraind gaan worden (onder voorbehoud op de maandag en woensdag). Dit afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid. Er zal een selectie worden gemaakt op basis van niveau en leeftijd. Aanmelden voor de trainingen kan via saturnusbeach@saturnushc.nl. Je kunt dan eerst een proeftraining mee komen doen en daarna beslissen of je wilt blijven.

Om alvast in de beachvolleybal-sfeer te komen trappen we zondag 31 maart af met een toernooi, waarbij iedereen welkom is! ’s Ochtends spelen de C- en B-jeugd en in de middag de A-jeugd en de senioren. Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in! Dat kan zowel individueel als in een koppel. Aanmelden kan ook via saturnusbeach@saturnushc.nl.

Daarnaast zijn we aan het inventariseren of er interesse is om in de meivakantie (rond 28 april tot 5 mei) een week op beachstage naar Spanje te gaan. Dit is voor spelers/speelsters boven de 14 jaar. Je zult dan onder begeleiding een week trainen op het strand en meemaken hoe een trainingsstage in zijn werk gaat. Verdere info volgt hierover nog, maar ben je wellicht geïnteresseerd? Laat dit ons weten!

Kosten voor het een beachseizoen zijn 100 euro voor 1 keer in de week trainen en 150 euro voor twee keer in de week. Saturnusleden (beach of zaal) krijgen 25 euro korting. De kosten voor de beachstage zullen nog bekend gemaakt worden.

Iedereen is welkom, dus weet jij nog beachliefhebbers? Deel dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen dit te weten komen!

Terug naar Nieuws Terug naar Saturnus Beach