Skip to main content
Terug naar Nieuws

Programma Villa Pardoes marathon

De marathon wordt om 17:30 geopend waarbij u onder het genot van een drankje kunt genieten van DJ Joris die er een sprookjesachtig fout feestje van gaat maken. Daarnaast kan het mini-team met de meest opgehaalde flessen hun verrassing komen ophalen! Om 18:00 zal de eerste bal gespeeld worden en zullen de wedstrijden van start gaan. De eerste tegenstanders zijn de Gouwe Ouwe oftewel een paar oude spelers van Saturnus. Op het andere veld zijn de wethouders van de gemeente Uden te zien. We moeten nog maar eens zien wie van het marathonteam kan winnen…

Er staat een hele leuke loterij op de planning met dikke prijzen! Zo valt er een Seiko heren horloge te winnen, een dinerbon van Jambon, Grotel’s en Pizza Casa, een lifestyle fitness pakket van 12 weken van Bodyvision en nog veel meer andere leuke prijzen! De opbrengst voor de loterij gaat volledig naar Villa Pardoes! Des te meer reden om even een gokje te wagen!

De Jeugd is natuurlijk ook van harte welkom op het feest! Daarna toveren we de zaal om in een bioscoop en zaterdagmiddag staat er een 17-meter lange stormbaan op jullie te wachten!

Kom dat zien! Kom dat zien!

Terug naar Nieuws