Skip to main content
Terug naar Nieuws

Presentatiedag 15 september

Zaterdag 15 september heeft volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans het seizoen ‘officieel’ afgetrapt met de Presentatiedag. De jaarlijks terugkerende dag staat in het teken van teampresentaties, oefenwedstrijden en het vrijwilligersfeest.
’s Morgens mochten de mini’s aftrappen met een training, waarbij alle mini’s ook voorzien werden van een leuke Saturnus-rugtas. In de middag en vroege avond werden door bijna alle teams van de jeugd en senioren oefenwedstrijden afgewerkt. Voor de wedstrijden werden bijna alle teams op de foto gezet in de nieuwe trainingspakken. Alle teams vanaf de C-jeugd naar boven zijn door de club voorzien van een nieuw pak, zodat alle spelers nu hetzelfde gekleed gaan.

Nadat ook H1 en D1 om rond 20.00 uur hun oefenpot hadden afgerond, startte het vrijwilligersfeest. Met dit feest wil Saturnus/Hendriks Coppelmans zijn vrijwilligers in het zonnetje zetten. Zonder vrijwilligers kan de club niet draaiende worden gehouden. In zijn speech nam voorzitter Olaf Melsen ruim de tijd om verschillende vrijwilligers te benoemen, o.a. de mensen die de nieuwe website (nu online!) en de trainingspakken mogelijk maakten, werden benoemd. Daarnaast werd de Nelleke Cramer-award uitgereikt. Die gaat naar een scheidsrechter die door een commissie wordt uitgekozen en zich als het ware ‘Scheidsrechter van het Jaar’ mag noemen. De eer ging naar Mirjam Schoofs. Als sluitstuk van de opening kozen de aanwezigen uit 5 genomineerden de Vrijwilliger van het Jaar. Jos van Zutphen kreeg de meeste stemmen (1 meer dan de nummer 2 en 2 meer dan de nummer 3) en had de eer deze titel in ontvangst te nemen. Hij deed dat met een grote mate aan bescheidenheid. Veel aanwezigen snapten deze bescheidenheid niet: Jos is al flink wat jaren wedstrijdsecretaris en zonder hem worden teams niet aangemeld, spelers niet aan teams gekoppeld en kunnen wedstrijden simpelweg niet gespeeld worden.

Na deze formele zaken ging het feest nog geruime tijd door en is het seizoen voor Saturnus echt begonnen.

Terug naar Nieuws