Skip to main content
Terug naar Nieuws

IN MEMORIAM – Pierre van den Oever

Pierre was ruim 35 jaar betrokken bij Saturnus/Hendriks Coppelmans. Van 1995 tot 2005 was hij als lid van de Technische Commissie ook de grote organisator om de teams op orde te krijgen. Pierre stond bekend als ‘de grote regelaar’. In die jaren waarin Saturnus uitkwam in de nationale competitie was Pierre de man die altijd wel spelers, nieuwe talenten, trainers en coaches naar onze vereniging wist te halen. Pierre was in die jaren al bekend als de man met de telefoon. Hij heeft daarnaast ook diverse sponsors aangebracht. Pierre stond ook bekend als ‘de man waar je geen nee tegen zegt’.

Pierre had altijd tijd voor een grap. En wanneer hij je met de bekende pretogen een vraag stelde, wist je al dat er een mooie grap zou volgen. Hij was ook iemand die altijd aandacht had voor de sociale aspecten binnen de vereniging. 

Pierre van den Oever is ook jarenlang de organisator geweest van het beroemde Pater Buis toernooi, vernoemd naar de man die het volleybal naar Nederland heeft gebracht. Verder heeft Pierre ook nog vele jaren meegedraaid in de organisatie van de Winteravond Competitie, de WAV.

We zijn Pierre veel dank verschuldigd en gaan hem enorm missen. Het bestuur van Saturnus/Hendriks Coppelmans heeft Pierre postuum benoemd tot lid van verdienste.

Pierre, bedankt voor je inzet, voor je energie, voor je vriendschap. We wensen Mirriam, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.

Terug naar Nieuws