Skip to main content
Terug naar Nieuws

Opnieuw geen punten voor Heren 1

Saturnus HS 1 – Sittardia HS 1 op 16-02-’19 

0-4 

22-25, 14-26, 13-25, 22-25 

Op deze lenteachtige zaterdag is het Heren 1 opnieuw niet gelukt om een punt of meer te pakken. Ditmaal bleken de heren uit Sittard te sterk voor ons. Dat lag ook deels aan ons eigen optreden. 

We moesten het opnieuw doen zonder wisselspelers. Jeroen H. moest werken en Job was geblesseerd. Omdat Kas ons kon versterken waren met 6 + libero Koen. 

De eerste set was de beste van onze kant. We startten goed en konden goed weerstand bieden tegen Sittardia. De hele set ging gelijk op. Aan beide kanten werden fouten gemaakt, maar ook goede punten gescoord. Dit leidde tot 21-21, maar daarna waren we te slordig om de set binnen te halen. 
Set 2 en 3 waren niet goed van onze kant. We waren niet actief genoeg en hadden niet altijd de drive om ballen te verdedigen. De Sittardenaren liepen makkelijk over ons heen en we lieten het een beetje lopen. Het publiek zal aan het eind van die 2 sets een vrij machteloos Heren 1 hebben gezien. 
In set 4 pakten we het aanvankelijk niet goed op, we kwamen 5-6 punten achter, maar we kwamen langzaam terug tot 17-19. Helaas waren we op het eind niet scherp en slim genoeg om er een punt uit te slepen. 

Komende 2 weken zijn we vrij en daarna spelen we 3 uitwedstrijden achtereen. Pas op 30 maart zijn we weer in Muzerijk te bewonderen. 

Terug naar Nieuws