Skip to main content
Terug naar Nieuws

Mini van de week bij Heren 1

Afgelopen zaterdag mocht ik mini van de week zijn bij de Heren 1. Ik had er zin in. We werden enthousiast ontvangen door een aantal spelers en Joost nam mij onder zijn hoede.  Ik kreeg meteen een mini van de week shirt. Ik heb mee warm gelopen en mijn service geoefend. En nog even met mijn moeder ingespeeld. Toen begon het echte werk; de wedstrijd. Ik mocht mee doen met de yell; Toet toet bam, hele grappige yell vind ik. Daarna moesten we de tegenstanders een hand geven en gingen we het veld in. Ik mocht serveren en hij ging goed het net over! Daarna begon de toch wel spannende wedstrijd. Het was heel leuk om te zien hoe een echte wedstrijd gaat en hoe moeilijk het soms is om een punt te maken. Er kwamen mooie smashes en blocks en spannende rally’s voor in de wedstrijd. En Heren 1 wonnen de wedstrijd; voor de eerste keer! Daarna nog op de foto met de spelers en mijn bal met handtekeningen.


Ik vond het heel leuk om mini van de week te zijn. Ik hoop dat ik later net zo goed wordt. 

Joost en teamgenoten, dank jullie wel!

Groetjes Finn

Terug naar Nieuws