Skip to main content
Terug naar Nieuws

Kwaliteitsimpuls met nieuwe trainers

Saturnus/HC investeert komend seizoen flink in de kwaliteit van trainingen. Dat geldt voor mini’s, jeugd, dames en heren. De TC is erin geslaagd om twee gerenommeerde en ervaren trainers aan te trekken. Geert Fleuren uit Venray en Nick de Wild uit Veldhoven. Zij gaan (naast het geven van trainingen) samen met de TC en minicoördinator Veerle van den Heuvel, een technische opleidingslijn ontwikkelen. Het doel is om hiermee de komende jaren zowel het prestatieniveau als het spelplezier te verhogen.

Nieuwe trainers
Geert Fleuren (links op de foto) wordt de nieuwe trainer/coach van Dames 1. Daarnaast zal hij ook nog een ander dames- of meisjesteam gaan trainen. Nick de Wild is professioneel trainer en zal bij onze vereniging een flink aantal teams gaan trainen, van mini’s tot senioren. Geert Fleuren gaat al in mei bij Saturnus/HC van start en levert ook een bijdrage aan de teamindeling van dames 1 en 2. Nick heeft nog verplichtingen elders en begint na de zomer. Hij neemt onder andere heren 1 en diverse jeugdteams onder zijn hoede.

Geert Fleuren
Als trainer en coach heeft Geert een lange staat van dienst. Op divisieniveau was hij actief bij vele clubs in Oost-Brabant en Noord-Limburg. De laatste 3 jaar was hij trainer/coach van het eerste damesteam van Vocala (voorheen Achilles) in Beugen (3e divisie). Het opleiden van jeugd heeft altijd Geerts speciale aandacht gehad. Hij was vele jaren regiotrainer bij de talentenopleiding van de Nevobo (meisjes A in Nederweert). Ook met het opleiden en begeleiden van trainers heeft Geert veel ervaring. Zo verzorgde hij jarenlang de opleiding tot VT2 en VT3 trainer. Geert heeft veel zin om bij Saturnus/HC aan de slag te gaan en een groeilijn in te zetten.

Nick de Wild
Volleybal is Nicks passie en werk. Hij was spelverdeler op promotieklasse- en derdedivisieniveau (onder andere bij Nuvoc, Wevoc en PSV) en is gediplomeerd VT4-trainer en heeft veel ervaring met trainen van uiteenlopende niveaus, van mini’s tot senioren, zowel dames als heren. Naast het trainen van spelers is Nick ook erg ervaren in het trainen en begeleiden van trainers. De afgelopen twaalf jaar was hij onder andere actief bij Nuvoc. Daarnaast is Nick drie jaar actief geweest als regiotrainer voor de Nevobo (meisjes B en jongens), een jaar bij de PDK-volleybalschool in Huizen en tien jaar bij de Kempentraining. In 2005 was Nick Bondscoach van het Nederlands Heren zitvolleybalteam. Nick was toe aan een nieuwe uitdaging en heeft er veel zin in om bij Saturnus/HC mee gaan bouwen aan kwaliteit en spelplezier.

Terug naar Nieuws