Skip to main content
Terug naar Nieuws

IN MEMORIAM – Cees ter Horst

Vrijdagochtend 2 april jl. is het stil in de St. Annastraat als de kleine rouwstoet stapvoets aan ons voorbij trekt. In deze tijd van het Corona-virus is afscheid nemen moeilijk en beperkt. Ook Cees is ons ontvallen ten gevolge van het Corona-virus, hij was pas 67 jaar.

Cees, vaste spelverdeler van H2. Met zijn typische stijl. Alles speelde hij bovenhands, ook al moest hijzelf daarvoor bijna naar de grond en daarna zelf afrollen. Op de tribune van ‘de Deel” werd na de eigen wedstrijd altijd naar wedstrijden gekeken van damesteams. Daarna werd er nagepraat bij Henk Angèr.

Cees was bestuurslid van de vereniging in de zeventiger jaren van de vorige eeuw.Een van de taken die hij op zich nam was de TC Jeugd. De naam van de vereniging was toen Saturnus de Molen, we kregen ons eerste eigen clubhuis “De Schelft” op de eerste etage van de boerderij op Bijland.Cees heeft zich jaren ingezet om de bar draaiend te houden qua inkopen, bemanning etc. Elke Nieuwjaarsnacht iets na middernacht was de Schelft open en kwamen de leden bij elkaar om samen een borrel te nemen op het nieuwe jaar. Clubhuis “de Schelft” verhuisde naar andere locaties en Cees verhuisde mee. Nadat Cees stopte met competitie spelen, heeft hij nog jaren in de WAV gespeeld. Cees was een echte verenigingsman, ging mee naar toernooien en was altijd in voor een grap.Zijn imitatie van “meneer de Groot” uit de “Dik voor mekaar show” was onnavolgbaar.

Jaren reed hij naar Oss eerst naar Organon, daarna Dyosinth, waar hij wereldwijd grondstoffen inkocht voor de medicijnen die er gemaakt werden. Voor alle bewezen diensten is Cees benoemd tot “Lid van Verdienste” van de vereniging.Cees is ziek geworden en heeft zich daarna teruggetrokken uit de vereniging.Samen met Wilma hebben ze nog een aantal mooie jaren gehad in hun prachtig verbouwde huis.

Cees is gaan schilderen en de laatste jaren wandelde hij vaak met Wilma en de hond door het buitengebied van Uden.

Wij wensen Wilma en alle dierbaren van Cees veel sterkte met dit verlies.

Terug naar Nieuws