Skip to main content
Terug naar Nieuws

Hendriks Coppelmans verlengt sponsorcontract met Saturnus

Links Olaf Melsen (voorzitter Saturnus) en rechts Vincent Hendriks (directeur Hendriks Coppelmans)

UDEN | Hendriks Coppelmans en de Udense volleybalclub Saturnus hebben afgelopen zaterdag hun samenwerking voor de komende 3 jaren vastgelegd. Met dit nieuwe contract gaat Hendriks Coppelmans maar liefst 25 jaar aan hoofdsponsoring vol maken. 

Tijdens de contractondertekening van afgelopen zaterdag heeft Saturnus directeur Vincent Hendriks verwelkomd bij de club. Hendriks Coppelmans Bouwgroep is vorig jaar in eigendom gekomen van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss en voormalig directeur Bart Hendriks heeft het stokje inmiddels overgedragen aan zijn neef Vincent. Zo is een krachtige bouwgroep ontstaan die actief is in gebieds- en projectontwikkeling, bouw, installatietechniek, onderhoud en beheer. Bart blijft nog steeds betrokken bij het bedrijf als adviseur en behoudt ook het contact met Saturnus.

Balletje slaan
Vincent Hendriks werd zaterdag tijdens de eerste competitiedag op de hoogte gebracht van alle bezigheden van de club en heeft dit zelf ook live meegemaakt. Hij heeft zich van zijn sportieve kant laten zien door een balletje mee te slaan tijdens de wedstrijd van Saturnus/Hendriks Coppelmans Heren 1, als de ‘maxi’ van de week. Traditiegetrouw heeft hij daarbij een ‘mini van de week’-shirt ontvangen en een gesigneerde volleybal voor op zijn kantoor.
Saturnus ziet een prettige samenwerking voor de komende 3 jaar tegemoet met zowel Hendriks Coppelmans als met nieuwe directeur Vincent.

Terug naar Nieuws