Skip to main content
Terug naar Nieuws

Eerste toernooidag voor mini’s niveau 2.1

De meiden van 2.1 speelden zondag 13 januari hun allereerste officiële wedstrijd. En een beetje zenuwachtig waren ze daarvoor wel. Maar na het eerste fluitsignaal was daar weinig meer van te merken. Ze lieten meteen zien wat ze allemaal al kunnen! Het gooien en vangen ging dan ook erg goed. Helaas bleek de tegenstander SOMAS/Activia uit Wanroy nog net iets te sterk: er werd met 2-3 verloren. Maar het had net zo goed andersom kunnen zijn. En dat tegen kinderen met meer ervaring, knappe prestatie.

De tweede wedstrijd was tegen TFC. Deze wedstrijd ging gelijk op en er werden al knappe rally’s gespeeld. De tegenstander kon soms het hele team ‘terugverdienen’ door te volleyen en dan te vangen. Dat beheersen onze meiden nog niet. Desondanks konden ze goed mee komen. Het bleef spannend tot het einde en net voor het laatste fluitsignaal konden ze de 2-2 veilig stellen.

Meteen al punten behaald op de eerste toernooidag! Het “Allee hoppa” schalde, onder leiding van trainer coach Noah, dan ook regelmatig door de zaal. Meteen door, zonder pauze naar de derde wedstrijd. Dat was helaas net iets te veel. De meiden waren de focus een beetje kwijt en waar hiervoor alle ballen gevangen werden vielen ze nu regelmatig uit de handen. Omdat de concentratie en de krachten op waren, ging ook de service niet meer zo goed en werd er met 6-1 verloren van het andere team van SOMAS/Activia. Maar wat was het een leuke ochtend en wat hebben ze het goed gedaan!

We kijken uit naar de volgende toernooidag!

Terug naar Nieuws