Skip to main content
Terug naar Saturnus Beach

Beachclinic TeamNL Beach Tour!

Stefan Boermans

De vakantie zit er weer bijna op! Dat betekent dat we binnenkort weer binnen mogen trainen, maar dat betekent ook dat de beachtrainingen ten einde komen. Gelukkig staat er een hele leuke afsluiting voor de boeg!

Aanstaande maandag 17 augustus 2020 van 18:25 tot 19:30 uur geven beachvolleyballers Stefan Boermans en Yorick de Groot een clinic voor enkele jeugdleden van ons! Deze clinic is een onderdeel van de TeamNL Beach Tour. “Het begon allemaal met een idee van onze bondscoach Victor Anfiloff”, legt topbeachvolleyballer en projectleider Christiaan Varenhorst (30 jaar) uit. “We zijn door de coronacrisis voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat biedt ons de kans om eens iets terug te geven aan de jeugd, beredeneerde hij. Zo is het balletje gaan rollen en is TeamNL Beach Tour tot stand gekomen.” Op die manier krijgen jonge talenten niet alleen tips & tricks van de professionals, maar ook een inkijkje bij een echte topsporttraining. Superleuk dat zij ook bij ons langskomen om onze jeugd het een en ander bij te leren!

Yorick de Groot

Beachliefhebbers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken naar deze clinic als zij de RIVM richtlijnen in acht nemen. Uiteraard is pers van harte uitgenodigd om bij de clinic aanwezig te zijn. Indien u de clinic wilt bijwonen, dan vragen wij u om zich vooraf aan te melden bij de organiserende vereniging: secretaris@saturnushc.nl.

Terug naar Saturnus Beach