Skip to main content
Terug naar Nieuws

485,81 euro van Rabo Clubsupport

Allereerst willen wij de stemmers bedanken voor jullie stem op ons! Wij hebben maar liefst 485,81 euro in ontvangst mogen nemen van de Rabo Clubsupport actie! Zo kunnen wij de Speeltuin een extra input geven waar hopelijk weer nieuwe initiatieven uitkomen!

Saturnus Speeltuin zorgt wekelijks voor veel speelplezier voor kinderen van 4 en 5 jaar. Elke zaterdagochtend kunnen deze kinderen deelnemen aan een leuk spel- en beweegparcours. Dit bevordert de motorische vaardigheden en sportopvoeding van jonge kinderen. Juist omdat deze vaardigheden in de moderne technische samenleving steeds meer op de achtergrond komen staan, willen wij door dit initiatief voor meer aandacht voor beweging op jonge leeftijd zorgen.

Met het geldbedrag van de Rabo Clubsupport zorgen wij ervoor dat kinderen onder professionele begeleiding kunnen blijven rennen, klimmen, springen, vangen, gooien en op allerlei andere manieren plezier hebben. Met behulp van dit bedrag kunnen wij nieuwe materialen, trainers en trainingen verzorgen. Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie steun!

Terug naar Nieuws