Skip to main content

Bedrijven, (sport)verenigingen, families en alle andere liefhebbers kunnen de beachvolleybalvelden huren. De huur is inclusief de benodigde materialen zoals netten, lijnen en ballen. Organiseert u een toernooi dan kunnen ook fluitjes en telborden verzorgd worden.

De huur bedraagt voor het eerste uur € 15,00 per veld, en daarna elk volgende uur € 10,00 per veld. 

Voor het gebruik van de materialen wordt wel een borg gevraagd van € 20,00. De borg wordt teruggegeven wanneer na afloop alle materialen weer zijn opgeborgen en / of ingeleverd. 

In de agenda hieronder is te zien welke tijdsblokken er beschikbaar zijn. Reserveringen worden toegewezen op basis van: Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Bekijk de kalender hieronder om een reservering te maken.

Bij elke reservering moet de naam en het telefoonnummer van de aanvrager opgegeven worden, zodat er contact opgenomen kan worden wanneer dat nodig is. In de agenda hieronder is te zien welke tijdsblokken er beschikbaar zijn. Reserveringen worden toegewezen op basis van: Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Bij elke reservering moet de naam en het telefoonnummer van de aanvrager opgegeven worden, zodat er contact opgenomen kan worden wanneer dat nodig is. Verder zouden we graag weten voor welke groep of gelegenheid de reservering gemaakt wordt.

Overige regels
• Gebruik van de velden is altijd op eigen risico.
• Het gebruik van MuzeRijk terrasmeubilair is alleen toegestaan wanneer daar ook de bij MuzeRijk gekochte consumpties worden genuttigd.
• Afval in de afvalbakken deponeren.